Despre noi

IQ GAMES este un brand cunoscut încă din anul 2001, când am lansat pe piața europeană primele noastre jocuri de logică 3D din lemn. Majoritatea produselor din această serie au la bază concepte noi și originale la nivel mondial, fiind elaborate de echipa de creație IQ GAMES și fiind protejate de drepturi de autor precum și de numeroase înregistrări internaționale. Calitatea produselor de lemn IQ GAMES este una deosebită, majoritatea fiind realizate din lemn natural netratat sau acoperit cu uleiuri naturale sau vopsele pe bază de apă.

Începând cu 2003 brandul IQ GAMES este prezent în fiecare an la târgul Spielwarenmesse din Nüremberg, cel mai mare târg de jocuri din lume.

În 2010 activitatea noastră s-a extins printr-un nou brand: Deico Games care conține și puzzle-uri pentru copii și adulți, jocuri de societate și strategie, jocuri educaționale, creative și magnetice dar și cuburi de construcție din lemn natural. Majoritatea produselor din oferta IQ GAMES sunt fabricate integral în România, de regulă din materiale naturale sau reciclabile, de către o echipă entuziastă și profesionistă.

Vă invităm să descoperiți toate produsele din gama IQ GAMES și Deico Games în magazinul nostru online!

Jucării Creative

Jucăriile noastre creative dezvoltă îndemânarea copiilor și se deschid către unele activități de artizanat într-un mod distractiv.

Arată Produsele

Cuburi de Construcție

Cuburile de construcție din oferta noastră sunt realizate din lemn natural netratat, sau lemn tratat cu uleiuri naturale sau vopsele pe bază de apă.
Puteți alege din seturi cu 45, 48 sau 82 piese.

Arată Produsele

Jocuri de Societate

Jocurile de societate și de strategie noastre includ jocuri de complexități variabile pentru diferite categorii de vârstă: cele simple și intuitive pentru școlari și preșcolari, jocuri de litere, educative, de îndemânare dar și cele de strategie pentru adulți, precum Şah sau Go.

Arată Produsele

Jocuri Educative

Jocurile educative noastre dezvoltă logica, memoria, atenția și îndemânarea copiilor și ajută la însușirea cunoștințelor de bază prin joacă.

Arată Produsele

Puzzle 3D

Gama jocurilor noastră de logică 3D conține peste 40 de puzzle-uri cu diferite nivele de dificultate și cu complexitate diferită: Basic, Maxi, Expert, Evolution, Dracula’s Knots.

Arată Produsele

Travel Games

Alegeți o ediție Travel Games și duceți-vă jocurile în călătorie!

Arată Produsele

Extinde-ți relațiile de afaceri!

Dacă doriți să cumpărați o cantitate mai mare din produsele noastre sau doriți un parteneriat, vă rugăm să ne contactați!